Georgina Rodriguez gala latin grammy iubita cristiano ronaldo Rosalia CM 2022

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez și Rosalia s-ar fi certat la Gala Latin Grammy. Care ar fi fost motivul conflictului dintre cele două

Se zvonește că Georgina Rodriguez și Rosalia ar fi avut o dispută în timpul festivității de decernare a premiilor Latin Grammy. Iată ce a dus la conflictul dintre cele două!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 19:13
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 19:11

Gala Latin Grammy a fost una dintre cele mai mediatizate festivități din acest, și nu doar datorită realizărilor deosebite obținute de artiștii din industria muzicala latină, ci și datorită a ceea ce s-a întâmplat în culise între vedetele prezente la eveniment.

Se pare că artista Rosalia, cunoscută pentru hituri precum "Malamente" sau "Bizcochito, și Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, ar fi avut un conflict, care a dus la o ruptură în relația dintre cele două.

Se pare că seara începuse prost pentru Georgina Rodriguez care suferite un atac de anxietate înainte de decernarea premiilor Latin Grammy și chiar își rupsese o unghie în momentul în care i-a cerut un autograf artistul Sebastian Yatra, pentru copiii ei. Și pentru că ghinionul se încăpățânase să o urmărească pe toată durata galei, iubita lui Cristiano Ronaldo s-ar fi certat și cu Rosalia, din cauza unei cabine de probe.

Potrivit Elperiodico, Georgina Rodriguez a fost nevoită să-și schimbe rochia cu care a defilat pe covorul roșu în ținută pe care urma să o poarte pe scenă, în momentul în care îi înmâna Christinei Aguilera premiul pentru cel mai bun album vocal pop. Și pentru că nu avea destul timp la dispoziție, aceasta a încercat să folosească cabina de probă a Rosaliei, care era cel mai aproape de scena, însă artista de muzică latino ar fi refuzat, lucru ce a dus la o cearta între cele două.

Pe fondul acestor zvonuri, unul dintre prietenii Georginei Rodriguez a ieșit în față, pentru a-i lua apărarea prietenei sale, negând cele întâmplate.

"A intrat într-o toaletă pentru a-și face nevoile și a profitat de ocazie pentru a se schimba", a spus prietenul Georginei, adăugând că toate zvonurile care au fost răspândite sunt din partea "unui reprezentant spaniol care inventează totul pentru că este nemulțumit de Georgina".

Sursă foto: Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!