Antrenorul pe care Mourinho viseaza sa-l depaseasca la popularitate a ajuns in Romania! De ce si-a TRAUMATIZAT fosta echipa:

Jorge Costa CFR Cluj Jose Mourinho Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 08:55

Paszkany si Muresan se bucura ca l-au convins pe Jorge Costa sa vina la CFR si sunt siguri ca vor lua titlul cu portughezul pe banca. Conducatorii fostului sau club au fost socati insa de felul in care Costa i-a abandonat!

Presedintele de la Academica Coimbra, Jose Eduardo Simoes, spune ca demisia lui Jorge Costa de la clubul portughez a traumatizat echipa si ii avertizeaza pe sefii de la Cluj: "Ne-a lasat in cel mai greu moment!".

Omul care l-a intrecut ca popularitate pe Jose Mourinho la Porto a explicat demisia prin problemele familiale pe care le avea. Oficialii lui Academica nu-i inteleg insa decizia de a renunta la fotbal in urma cu jumatate de an.

"A avut o problema cu sotia din cate am inteles, mai multe nu stiu si nu vreau sa speculez. Ceea ce stiu insa e ca plecarea lui Jorge Costa ne-a afectat mult. Jucatorii erau cu totul debusolati. N-am putut sa ne revenim pana la finalul campionatului.

Demisia lui Costa a fost o adevarata trauma. Baietii erau foarte atasati de el, munceau dupa programul lui si lucrurile ar fi mers din ce in ce mai bine", spune Simoes.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!