GALERIE FOTO Anamaria Prodan se implică activ în afaceri! Impresarul și-a deschis o sală de fitness și a oferit secretul formei sale fizice 

Impresarul a investit într-un nou business. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:47
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:59

În ultima perioadă, Anamaria Prodan (49 ani) s-a axat pe dezvoltarea mai multor idei de afaceri. Impresarul FIFA și-a lansat propriul parfum, a deshis un magazin de băuturi exclusiviste, iar acum o sală de fitness de care este foarte încântată. 

Anamaria Prodan a mărturisit că timpul excesiv dedicat antrenamentelor, în ultima perioadă, a făcut-o să se asociaze cu acest brand. De asemenea, aceasta susține că noua sală de fitness are un nou concept, care s-a gândit la copiii care veneau însoțiți de părinți. 

Anamaria Prodan: „Acum stau cam mult în sală”

„Stau mult în ultima perioadă în sală. Știi cum e, când e lucrul tău, stai toată ziua. Când nu e al tău, tragi chiulul. Atunci, m-am gândit și am vorbit cu prietenii mei, care mai au o sală de fitnees, să ne asociez și să facem ceva unic, cu loc de joacă pentru copii. Eu știu cum e, când mergeam în America la sală copiii se plictiseau. Atunci, au locul lor de joacă unde pot sta și două ore. Mămicile au aerobic, copiii au karate, în timp ce mămica se antrenează. 

Acum stau cam mult în sală. Antrenorii de la Columbia Fitness sunt fabuloși. Lucrează de 20 de ani în domeniu, sunt cei mai buni din țară. Sportul e sănătate. Cred că românii au nevoie de sport. În primul rând, se dezvoltă foarte bine și mental. La cât stres e în România, să vii în sala de forță e perfect”, a declarat Anamaria Prodan la lansarea evenimentului. 

Întrebată de reporter: „E cumva secretul tinereții fără bătrânețe?”, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf (46 ani) a răspuns: „Da, am niște asociați superbi”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!