Alina Vidican s-a căsătorit cu un milionar brazilian. Fosta soție a lui Cristi Borcea a arătat incredibil în rochie de mireasă

Alina Vidican Claude Senhoreti Cristi Borcea nunta Alina Vidican Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 21:25
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 21:41

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit după mai mulți ani de relație, iar în ziua cea mare fosta soție a lui Cristi Borcea a radiat de fericire.

După cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit fericirea alături de Claude Senhoreti, un milionar brazilian implicat în afaceri cu mașini. 

Fosta soție a lui Borcea a primit cadou de la actualul ei soț un Lamborghini. Claude Senhoreti este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Frumoasa brunetă s-a mutat în America alături de cei doi copii, unde se ocupă de mai multe afaceri, inclusiv de administrarea unui restaurant. 

Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru, și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!