GALERIE FOTO Al doilea român la rând în FIFA Team of The Week! Cine se află pe aceeași listă cu Neymar, Cancelo sau Goretzka

Ciprian Tatarusanu Andrei Ivan Craiova FIFA 22 milan inter Stiri Al doilea român la rând în FIFA Team of The Week! Cine se află pe aceași listă cu Neymar, Cancelo sau Goretzka
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 13:15
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 14:08

Au fost anunțați jucătorii aflați pe lista FIFA 22 Team of the Week 8, ia printre ei se află un jucător român.

Din articol

Prestația excelentă avută în derby „Derby della Madonnina” i-a adus lui Ciprian Tătărușanu un loc pe lista jucătorilor cei mai buni din această săptămână. Goalkepper-ul lui AC Milan a parat un penalty executat de Lautaro Martinez și a avut câteva intervenții la limită pe San Siro. Tătărușanu a primit un card cu overall 81 și se află pe aceeași listă cu Yann Sommer, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Kourt Zouma, Neymar , Iago Aspas sau Cristopher Nkunku.

  • Al doilea român la rând în FIFA Team of The Week! Cine se află pe aceași listă cu Neymar, Cancelo sau Goretzka

Săptămâna trecută un alt român s-a aflat pe lista FIFA 22 Team of The Week 7. Andrei Ivan autorul a patru goluri cu CS Mioveni a prins „convocarea”, alături de Gigi Buffon, Marquinhos, Simon Kjaer, Recce James sau Vinicius Jr.

Ce este FIFA 22 TOTW?

Itemele TOTW sunt carduri speciale care măresc statisticile pe baza performanței acelui jucător în viața reală în săptămâna anterioară anunțului. Orice jucător căruia i se va acorda un in-form va vedea atât evoluții, cât și ratingurile din joc obținând o creștere semnificativă.

În fiecare săptămână, EA dezvăluie o echipă de 23 de vedete care au avut cele mai bune jocuri în runda anterioară de meciuri interne sau internaționale. Aceștia ar putea fi premiați pentru după o victorie de ultimă oră într-un meci important sau pentru o performanță eroică a unui portar care a făcut un clean sheet.

Fiecare TOTW este disponibil în pachete pentru o săptămână întreagă, până când este înlocuit de următoarea echipă în miercurea următoare. Jucătorii nu pot primi un card in-form două săptămâni la rând.

Lista jucătorilor din FIFA 22 Team of the Week 8

Sommer - 86

Cancelo - 87

Acuna - 86

Zouma - 84

Clauss - 84

Goretzka - 88

Luis Alberto - 86

Sergi Darder - 82

Neymar - 92

Iago Aspas - 86

Nkunku - 86

Tatarusanu - 81

Ben White - 81

Normann - 81

Harry Wilson - 81

Alvarez - 84

Everton - 83

Stuani - 81

Koike - 76

Coda - 79

Dabilla - 76

Biron - 76

Mawa - 74

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!