GALERIE FOTO A trecut prin clipe de coșmar la o petrecere cu fotbaliști: „Am ieșit plângând!” Dezvăluirile influenceriței 

Tatiana Kisiel tiktok Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 10:18
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 10:20

Tatiana Kisiel a trecut prin momente dificile după ce a participat la o petrecere cu mai mulți fotbaliști. 

Tânăra activează ca influencer pe TikTok, iar recent a intrat în atenția publică în momentul în care a relatat ce a trăit la o petrecere cu fotbaliști din Barcelona, experiența fiind departe de a fi una plăcută. Tatiana a povestit ce a trăit, dezvăluind că a plecat plângând de la petrecerea respectivă. 

„Am ieșit de acolo plângând și în mod clar nu m-aș întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Ăia erau niște aroganți și niște proști, ca 90% dintre fotbaliști. Când am ajuns acolo, primul lucru pe care a trebuit să îl facem a fost să ne lăsăm telefoanele la recepție, nu am făcut așa ceva, nu aveam de gând să rămân într-un loc închis, fără ferestre, fără comunicare”, a relatat pe TikTok tânăra. 

Clipe de coșmar trăite de o influenceriță la o petrecere cu fotbaliști 

Tatiana a dezvăluit că a „scăpat” cu telefonul înăuntru după ce și-a lăsat doar husa telefonului, alături de telefoanele prietenelor ei, fără ca personalul să sesizeze. Petrecerea ar fi avut loc într-un hotel din Barcelona și a ales să meargă convinsă de niște prietene. 

Conform ei, în jur de 50 de femei se aflau în local, așteptând ca fotbaliștii să ajungă, fotbaliști care jucau la o echipă cunoscută, după cum susține, pe care însă nu a numit-o. Tatiana a relatat și un episod neplăcut: „În drum spre baie m-am intersectat cu unul dintre fotbaliști țipând la una dintre fete și am început să îl filmez, și-a dat seama și a început să mă urmărească. M-am închis în baie, dar el a forțat ușa până a reușit să mă facă să ies și să șterg clipul”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!