Soția lui Graziano Pelle a stârnit imaginația fanilor cu ultima apariție în costum de baie. Viktoria Varga este model și influencer

graziano pelle Viktoria Varga Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 12:00
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 12:01
Viktoria Varga, soția fotbalistului italian, Graziano Pelle, a stârnit imaginația fanilor cu cea mai recentă fotografie în costum de baie. Iată cât de frumoasă este tânăra de origine maghiară!

Frumoasa blondă este de meserie model, femeie de afaceri și influencer. Viktoria deține un brand de costume de baie de lux și o comunitate de peste 600.000 de urmăritori pe Instagram. Aceasta postează tot felul de fotografii din viața sa personală și profesională, impresionându-și fanii cu frumusețea ta.

La fel s-a întâmplat și în cazul celei mai recente apariții ale sale, în costum de baie. Iubita fotbalistului a publicat mai multe imagini îmbrăcată într-unul dintre costumele create de brandul său, etalându-și astfel silueta de invidiat.

"Ce corp!", "Ești superbă", "Frumusețea ta este ireală", "Perfecțiune", "Fără cusur", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

Nu este pentru prima oara când Viktoria își expune corpul pe rețelele sociale. Întrucât are meseria de model, tânăra pozează mai tot timpul în costum de baie și lenjerie intimă și împărtășește rezultatele cu oamenii din online.

Viktoria Varga și Graziano Pelle s-au căsătorit vara aceasta în cadrul unei ceremonii luxuriante în orașul Ostuni, situat în sudul Somnului, Italia.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!