A pariat 20 € si a castigat 700.000 € in 3 ore! Site-ul de pariuri REFUZA sa ii plateasca banii: "Ne pare rau, a fost un BUG la site"

Pariuri Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iunie 2012, 12:45
Data actualizarii: Vineri 15 Iunie 2012, 18:55

Un italian de 41 de ani a dat lovitura vietii pe un site de pariuri, dar risca sa isi piarda premiul de 700 de mii de euro

Bruno Venturi, un italian in varsta de 41 de ani, a pariat 20 de euro la jocul "Sixty Seconds" pe eurobet.com, si dupa 3 ore avea in cont 700 de mii de euro.

Barbatul s-a oprit imediat dupa ce a prins marele jackpot, cu gandul sa isi scoata banii care l-ar fi imbogatit peste noapte.

Doar ca administratorii site-ului l-au instiintat ca nu pot face plata, din cauza unui BUG care a afectat sistemul de joc in seara respectiva.

"Eroarea de pe site era matematic inevitabila si s-a produs chiar in momentul in care domnul Venturi a prins jackpot-ul. BUG-ul i-a marit foarte mult sansele de castig.", a declarat un reprezentant al site-ului.

Pentru ca nu si-a primit banii, Bruno Venturi a dat in judecata site-ul, si astepta ca instanta sa ii faca dreptate.

"Cum sa-mi fi dat eu seama ca era o eroare? Am jucat pur si simplu, am castigat si am decis sa ma opresc si sa scot banii. Nu am vazut in viata mea atatia bani, asa ca acest castig este foarte important pentru mine. Nu e ceva care ti se intampla in fiecare zi.", a declarat Venturi.

Procesul va avea loc la Curtea Regala de Justitie din Londra.

 

CE LOVITURA: A devenit cu 70 milioane $ mai bogat intr-o singura zi! Cea mai tare afacere

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!