GALERIE FOTO A înșelat-o în ziua în care pozau în cuplul perfect? Neymar, acuzat de infidelitate: reacția starului brazilian 

Neymar Bruna Biancardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 16:44
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 17:14

Neymar și Bruna Biancardi păreau să formeze un cuplu solid, însă lucrurile par să se fi schimbat între timp.

Presa din Brazilia a dezvăluit că Neymar ar fi călcat strâmb, chiar în perioada în care cei doi se aflau în vacanță, la sfârșitul lunii iunie. 

Extra Online a relatat faptul că jucătorul brazilian ar fi sărbătorit la o petrecere alături de o tânără, iar Bruna Biancardi a hotărât să pună capăt relației.

"A descoperit că a fost cu o fată la o petrecere și a decis să termine la momentul respectiv. Bruna și-a luat lucrurile și a plecat, fără să vorbească cu nimeni", a declarat o sursă pentru Extra Online.

Reacția lui Neymar pe acest subiect

La câteva ore după apariția știrii, Neymar a postat un mesaj pe contul de Instagram, "să vorbești este de rău", fără să lase de înțeles dacă informația relatată este adevărată sau nu. 

Achiziție ultra-luxoasă pentru Neymar 

Superstarul lui Paris Saint-Germain și-a luat o nouă casă, însă nu în Paris, acolo unde petrece mare parte din timp, ci în Brazilia. Neymar a investit 3 milioane de euro în ultima sa achiziție, conform The Sun. 

Casa are șapte dormitoare, un teren de squash, o piscină, un garaj pentru 20 de mașini și un lift panoramic între etajele locuinței sale, pe care ar fi luat-o înainte de Crăciun. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!