GALERIE FOTO A încercat un 'hat-trick amoros'! Neymar s-a dat la gemenele sexy din volei care fac senzație în online: „A zis: 'Poate mă aleg cu amânouă!'” 

Neymar Keyla Alves Keyt Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:33
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:33

Keyla Alves (23 ani) este una dintre cele mai cunoscute voleibaliste din lume. 

Brazilianca are o soră geamănă, Keyt, iar când sunt împreună, cu greu pot fi distinse. Keyla este mult mai populară însă pe rețelele sociale, în ciuda faptului că ambele practică același sport, ea alegând să facă bani și din OnlyFans. 

Cu 7.8 milioane de urmăritori, Keyla este cea mai urmărită jucătoare de volei din lume, iar asta i-a adus încasări importante. Tânăra este în prezent participantă a versiunii braziliene a emisiunii Big Brother. 

Neymar „și-a încercat norocul” cu surori gemene 

Aspectul celor două nu a trecut neobservat, surorile aflându-se și pe radarul superstarului de la PSG, Neymar. Într-un dialog cu o altă participantă a emisiunii, Keyla a vorbit despre fotbalist, dezvăluind că întâi i-a făcut avansuri surorii sale, Keyt, iar apoi ei, sperând că ar putea să le cucerească pe amândouă. 

„Vorbea cu sora mea geamănă înainte ca ea să fie într-o relație. Apoi ea și-a început relația și el s-a oprit. Ce a făcut apoi? Mi-a scris mie un mesaj, ca și când noi două nu am fi discutat despre faptul că el i-a scris ei”, a dezvăluit Keyla citată de givemesport

Tânăra a dezvăluit că a discutat cu fotbalistul brazilian, care la un moment dat i-a zis: „Cine știe, poate mă aleg cu amândouă!” 

„Eu și sora mea vorbim despre tot, chiar credea că nu va menționa? Acum, dacă nu i-ar fi trimis ei un mesaj și mi-ar fi scris doar mie, probabil aș fi deja la Paris. Nu crezi?”, a declarat Keyla. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!