4 oameni au fost RETINUTI in dosarul care ii vizeaza si pe Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu! "Evaziune de milioane de euro"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 19:20
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 19:39

43 de perchezitii au avut loc, joi, intr-o ampla ancheta in care procurorii DIICOT suspecteaza patronii mai multor cluburi si restaurante din Bucuresti de evaziune fiscala si spalare de bani.

Cu amenintari, agresiuni fizice si teste poligraf. Asa spun procurorii DIICOT ca se asigura patronul de la "Chocolat", Tudor Constantinescu, ca le va inchide gura angajatilor care puteau da in vileag ilegalitatile. Patronul lantului de restaurante a fost retinut in acest dosar, in care se vorbeste despre evaziune de milioane de euro. Alaturi de el au fost incatusati inca trei suspecti.

Tudor Constantinescu, autorul brandului "Chocolat", a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost acuzat ca este initiatorul si organizatorul unei grupari presupus criminale, care ar fi folosit un soft informatic pentru gestiune dubla.

Procurorii il acuza ca ar fi distrus probe, dar si ca ar fi fost agresiv fizic si verbal cu angajatii sai, pentru ca odata intimidati acestia sa pastreze tacerea.

Constantinescu spune ca magazinele sale vor ramane deschise. Acest lucru s-a intamplat, doar ca neavand case de marcat, nu s-a acceptat plata cu cardul.

Sub acuzarea procurorilor este si administratorul lantului Trattoria IL Calcio.

Restaurantele detinute de Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu si-au inchis astazi usile pentru clienti. Si asa vor ramane, cel mai probabil, si in acest sfarsit de saptamana, scrie stirileprotv.ro. Asta dupa ce administratorul de aici a fost acuzat ca a cumparat si folosit acest soft informatic.

Nici Gino Iorgulescu, si nici Cosmin Olaroiu, nu au vrut sa comenteze situatia.

Incaputa in 1996, afacerea IL Calcio numara acum 12 restaurante in tara, dar si unul deschis in Londra.

Pe langa cele 4 persoane retinute in acest dosar, alte cinci sunt cercetate sub control judiciar. Este vorba despre contabili, manageri de magazine sau de casiere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!