CSU Craiova Pavel Badea Liga 1

Ca un banc cu olteni! Dupa ce s-a luptat in instanta si a castigat sigla cu leul, CSU Craiova anunta ca o doneaza: "Noi ramanem cu sigla in dungi!"

CSU Craiova a obtinut joi in instanta o decizie favorabila privind dreptul de a utiliza celebra sigla cu leul, care i-a apartinut, pana ieri, lui Adrian Mititelu

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 18:09
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 18:19

La o zi dupa ce a anuntat, cu mare fast, pe site-ul oficial al clubului ca "Leul s-a intors acasa", CSU Craiova face un anunt surprinzator.

Pavel Badea spune ca CSU isi doreste sa pastreze actuala sigla, cea in dungi, si ca "leul" va fi donat Primariei Craiova.

"Ne bucuram ca putem sa le aratam oamenilor ca noi, cei de la CS Universitatea, avem acele drepturi legate de sigla, palmares, de culori, nume..."

"Sa stiti ca in momentul in care vom avea o decizie irevocabila, o sa donam aceasta sigla cu leul Primariei din Craiova."

"Noi ramanem cu sigla clubului mama, cea cu dungile, iar pe cea cu leul o vom dona primariei, pentru ca aceasta echipa a fost mare datorita sustinerii comunitatii acestui oras si este normal sa le apartina craiovenilor", a declarat Pavel Badea pentru gds.ro.

Modifică setările cookies