21 milioane de oameni au inghetat la golul lui Diamanti! Motivul pentru care o rezerva la EURO e mai tare decat campionii mondiali din 2006! Lucescu are si el merite!

Alessandro Diamanti Anglia Euro 2012 Italia Razvan Lucescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2012, 13:50
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2012, 13:48

Audientele TV din Italia au fost cele mai mari din istoria Rai Uno. Nici in 2006, cand au iesit campioni mondiali, italienii nu au facut asemenea audiente.

Prandelli a fost foarte inspirat dupa ce l-a trimis in teren pe Diamanti. Imediat ce a intrat, varful de la Bologna a dat o bara, iar la penaltyuri l-a transformat pe primul.

Milioane de italieni s-au uitat la TV la meciul cu Anglia, dar cel mai urmarit moment a fost chiar cel in care Diamanti suta spre poarta aparata de Hart.

In acel moment, 21,8 milioane de oameni erau lipiti de televizoare numai in Italia, record de audienta.

Bucuria varfului este cu atat mai mare cu cat golul sau a contat enorm pentru moralul echipei - el a marcat primul, apoi englezii au ratat prima lovitura.

Mai mult, Diamanti nu este un obisnuit al nationalei Italiei, el fiind abia la treilea meci, chiar daca are 29 de ani!

A debutat chiar in fata Romaniei, intr-un amical din 2010, scor 1-1, cand Romania era condusa de Razvan Lucescu. Urmatorul meci a fost abia doi ani mai tarziu, partida cu Irlanda, la EURO.

Comparativ, statistica spune ca audientele de la CM 2006, cand Italia a iesit regina lumii, au fost mai mici decat acum.

Daca va juca finala, Italia poate strange in fata televizoarelor mai multi oameni decat au fost ieri. Comparativ, numarul romanilor din intreaga lume este cam acelasi cu audienta italienilor pentru meciul cu Anglia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!