Stranieri

L-au refuzat pe "Briliant", si-au luat Diamant. Fiorentina a transferat un international italian, iar sansele sa-l mai ia pe Mutu sunt minime

Mutu isi poate lua adio de la mult visata revenire in tricoul Fiorentinei. Aflat la Florenta, unde ar fi trebuit sa se prezinte la antrenamentele conduse de Vicenzo Montella, fostul international romanare sanse minime sa mai primeasca un contract din partea gruparii toscane.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 16:54
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 17:17

Fiorentina a preferat "Diamantul" in locul "Briliantului". Aflat la Florenza, acolo unde ar fi trebuit sa dea probe de joc sub comanda lui Vicenzo Montella, pentru a le demonstra italienilor ca se vor putea baza pe el in retur, Mutu a primit o veste proasta.

Formatia toscana a perfectat imprumutul unui fotbalist important, mai tanar decat Mutu. Fiorentina l-a transferat pe fostul international italian Alessandro Diamanti (31 de ani), fotbalist care a activat in ultimul an la Guangzhou Evergrande, in China.

Fotbalist cu 17 selectii in nationala Italiei si cu un gol marcat, Diamanti a fost vandut de Bologna anul trecut, dupa ce a mai trecut in cariera sa si pe la Livorno, West Ham si Brescia.

Diamanti a jucat 24 de meciuri in tricoul lui Guangzhou, insa nu s-a adaptat prea bine vietii din China, astfel ca va reveni curand in tara natala. Acesta se va intoarce sub forma de imprumut, insa formatia viola va avea o clauza de cumparare definitiva de doar 3 milioane de euro.

Diamanti va fi astfel solutia lui Vicenzo Montella pentru retur, iar sansele ca Mutu sa mai semneze cu echipa italiana tind spre 0.

CITESTE SI

Modifică setările cookies