Balotelli, parasit de bomba sexy Fanny Neguesha! Starul italian a aflat de pe net, suporterii pariaza deja pe viitoarea iubita

Balotelli, parasit de bomba sexy Fanny Neguesha! Starul italian a aflat de pe net, suporterii pariaza deja pe viitoarea iubita

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Mario Balotelli, starul lui AC Milan si al nationalei Italiei, trece prin momente grele, anunta presa italiana.

Cu realizari destul de modeste in tricoul lui AC Milan, echipa care se zbate la mijlocul clasamentului din Serie A, SuperMario are inca un motiv de suparare, dupa ce Fanny Neguesha, frumoasa sa iubita, l-a parasit.

Implicat intr-un scandal imens in urma cu doar o saptamana, dupa ce o vedeta Playboy a spus ca a fost implicata intr-o partida de sex cu Mario si Enoch Balotelli, fotbalistul lui AC Milan a aflat de pe internet ca a fost parasit, Fanny Neguesha schimbandu-si "relationship status-ul" pe Instagram si stergand toate pozele in care apar impreuna.

Impatimitii pariurilor nu au stat nici ei deoparte dupa anuntul vestii, acestia pariand acum pe faptul ca Balotelli ar putea avea o relatie fie cu Selvaggia Lucarelli, fie cu Nicole Minetti.

Citeste si:Mario Balotelli
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies