VIDEO | Cum se antreneaza cea mai dura luptatoare de MMA din lume! Ronda Rousey a anuntat deja numele urmatoarei VICTIME

VIDEO | Cum se antreneaza cea mai dura luptatoare de MMA din lume! Ronda Rousey a anuntat deja numele urmatoarei VICTIME

Cea mai sexy luptatoare din UFC e si cea mai letala. Ronda Rousey a reusit sa o pulverizeze pe Bethe Correia, si ea o luptatoare neinvinsa pana acum, in doar 30 de secunde in gala UFC 190, care a avut loc la Rio de Janeiro, la inceputul lunii.

Acum, cea mai puternica si populara luptatoare de arte martiale mixte a anuntat numele urmatoarei victime. Ronda Rouse se va lupta pe 2 ianuarie 2016 cu Holly Holm, intr-o lupta de care pe care. 

Fosta pugilista si o experta in KO-uri, Holly Holm a acceptat provocarea supercampioanei din MMA, lupta urmand sa aiba loc in cadrul galei UFC 195.

Ronda Rousey s-a apucat deja de antrenamente pentru urmatorul meci si spune ca e gata sa-i administreze viitoare adversare o corectie, asa cum a facut si cu Cat Zingano ori Bethe Correia.

Ronda se antreneaza din greu in sala de forta, iar metodele sale fac inconjurul forumurilor dedicate fanilor sporturilor de contact.

Ronda Rousey, in varsta de 28 de ani, este fosta medaliata cu bronz la Judo, la Jocurile Olimpice de la Beijing. In MMA, aceasta are un record de 12 victorii din tot atatea meciuri. 

Rousey are centura neagra cu 4 Dani la Judo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies