"Wrestlingul nu e real! Nicio ***** de acolo nu ma poate bate!" Ronda Rousey a izbucnit si a atacat pe toata lumea: "Sa va ***"

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Martie 2019, 11:20

	"Wrestlingul nu e real! Nicio ***** de acolo nu ma poate bate!" Ronda Rousey a izbucnit si a atacat pe toata lumea: "Sa va ***"

Situatia inainte de Wrestlemania e din ce in ce mai tensionata!

Fosta campioana din UFC, Ronda Rousey, a lansat un atac incredibil la adresa fanilor din WWE si a lui Becky Lynch, cea care ii poate fi adversara la Wrestlemania 35! Lynch se va lupta cu Charlotte Flair la urmatorul PPV, Fastlane, si daca o va invinge, meciul de la Wrestlemania se va transforma intr-un triple threat.

In ultimul episod din vlog-ul de pe canalul sau de YouTube, Rousey a izbucnit si i-a spus pe numele real lui Becky Lynch (Rebecca Quinn). Cele 2 au avut si mesaje jignitoare pe retelele de socializare: "Rebecca Quinn a vorbit porcarii despre sotul meu si i-am spus ca o sa o bat mar data viitoare cand o vad. Ghici ce? Am batut-o mar, nu?" a spus Rousey.

Campioana din Raw a criticat reactia fanilor din Los Angeles dupa lupta ei cu Charlotte Flair de la Survivor Series, fiind fluierata incontinuu de la acel meci: "Pur si simplu imi vine sa spun: <<sa va ***, oamenilor!>>. Tot orasul ala este alcatuit din niste oameni care au incercat sa fuga de un r**** precum Ohio sau de unde naiba or fi si apoi vin la meciuri si la echipe si spun ca sunt din Los Angeles, ca traiesc aici de 10 ani. Nu, nu sunteti!" a tunat Rousey.

Aceasta a criticat apoi WWE-ul, spunand ca a decis sa nu zica in ring ceea ce ii fusese spus: "Mi-au dat alte lucruri pe care sa le spun. Nu le-am spus. Nu voi mai merge acolo sa fac ce vor ei. Voi merge in ring si fac ce naiba vreau sa fac. Si ei pot explica totul cum naiba vor, insa sa-i ***. Pe toata lumea. Inclusiv universul WWE. Ma refer la faptul ca o sa tratez cu lipsa de respect sportul pe care il iubesc ei atat de mult. Wrestlingul are un script. Ea ceva creat, nu e real. Niciuna dintre acele c**** nu ma poate ating. Sfarsit" a incheiat Rousey tirada.

 

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies