GALERIE FOTO Ronald Gavril, românul care se antrenează cu Floyd Mayweather, se bate la San Francisco, pe 18 februarie. "Sunt nerăbdător să intru în ring"

Box Floyd Mayweather ronald gavril San Francisco Box
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:10
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:21

Ronald Gavril e pugilistul român care se pregătește la sala lui Floyd Mayweather. 

Cu un palmares impresionant ce cuprinde titluri precum WBC Middleweight Challenger de două ori, NABF Super Middleweight Champion, WBA Latin Super Middleweight Champion, Ronald "The Thrill" Gavril se pregătește acum să intre într-o luptă crucială pentru cariera sa.

Ronald Gavril, în echipa lui Floyd Mayweather

Pe 18 februarie la Cow Palace din San Francisco, California, el va lupta pentru titlul WBC Continental Americas Championship Cow Palace din San Francisco. Adversarul românului va fi Khainell Wheeler, cu nouă meciuri la profesioniști (șapte victorii și două înfrângeri). 

Complexul a fost gazda unor legendare meciuri de box, printre care Muhammad Ali, Joe Louis, Sugar Ray Robinson, Bob Foster, Floyd Patterson, Jerry Quarry, Ken Norton, George Foreman, Riddick Bowe și Lennox Lewis.

Ronald se antrenează la sala lui Floyd Mayweather din Las Vegas pentru această luptă crucială. Acest titlu acordat de World Boxing Council (WBC) unui boxer care se află în clasamentul WBC în categoria sa de greutate și care provine din America de Nord, America Centrală sau America de Sud, este un pas important pentru a progresa către un titlu mondial WBC.

Deținerea acestui titlu poate aduce boxerului prestigiu, mai multă expunere și, de obicei,oportunități mai bune de luptă și de a face bani. “Sunt nerăbdător să intru în ring și să arăt lumii ce pot face, făcându-vă să fiți mândri și de a arăta tuturor din ce este făcută România", a declarat Ronald Gavril.

  • 36 de ani are Ronald Gavril
  • 22 de victorii și trei înfrângeri a înregistrat Ronald Gavil la profesionism 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!