Giro d Italia Serghei Tvetcov Sporturi

Tvetcov a facut o etapa excelenta in Giro, dar finalul a fost unul marcat de ghinioane! Romanul a gresit traseul: VIDEO

Serghei Tvetcov, unul dintre cei doi romani din Giro, a fost printre protagonistii etapei a 5-a! Tvetcov a facut parte din evadarea care a rezistat pana la finalul etapei, dar a fost si la un pas sa greseasca traseul si sa ajunga de unul singur in padure.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 19:38

Slovenul Jan Polanc (Lampre) s-a impus in etapa de astazi din Giro d'italia, incheiata pe varful Abetone, in timp ce spaniolul Contador (Tinkoff-Saxo) a preluat tricoul liderului din clasamentul general.

Printre remarcatii etapei a fost, insa, si romanul Serghei Tvetcov. Fostul rutier al Tusnad Cycling Team, acum la Androni Giocattoli, a facut parte din evadarea care a rezistat 152 de kilometri, intre La Spezia si Abetone. Acesta a castigat puncte importante la sprinturile intermediare, devansandu-i, printre altii, pe Jan Polanc, castigatorul de etapa, si pe Sylvain Chavanel.

Nascut la Chisinau si naturalizat in 2013, Tvetcov a cedad in cele din urma spre farsitul cursei, fiind prins de pluton cu numai 5 kilometri si jumatate inainte de linia de sosire. Acest lucru s-a datorat insa unei greseli. Rutierul a luat-o pe un traseu gresit la un moment dat, dar a realizat repede acest lucru si s-a oprit (CLICK AICI PENTRU VIDEO).

Alberto Condator este liderul la general in Giro, fiind urmat de Fabio Aru si Richie Porte.

Modifică setările cookies