FOTO ȘI VIDEO Tot internetul râde de noul monopost Red Bull Racing: “E pe bune?”

Red Bull Racing Formula 1 internet Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 16:20
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 16:27

Echipa Red Bull Racing și-a prezentat monopostul cu care speră să domine și sezonul 2023 din Formula 1.

Evenimentul organizat la New York a fost extrem de așteptat, dar fanii sporturilor cu motor au avut o surpriză în momentul dezvelirii. RB19 arată aproape la fel ca RB18, monopostul folosit în sezonul 2022.

Red Bull Racing a reușit eventul în sezonul precedent din Formula 1. Max Verstappen a câștigat titlul la piloți, iar echipa austriacă a devenit campioană la constructori după o așteptare de 9 ani.

Noul monopost Red Bull Racing, subiect de glume pe internet

În galeria foto puteți vedea cum arată monoposturile RB19 și RB18.

Internetul "s-a încins" după prezentarea mașinii Red Bull Racing. Campionii mondiali au fost ironizați pentru aspectul monopostului: "Dumnezeule, cred că văd o diferență! / Arată la fel de 15 ani încoace. Foarte plictisitor / Wow, foarte unic! / Așa o să arate și în 2025, nu? / Cred că ați publicat mașina din 2022 / S-ar putea numi RB18 varianta B. Au schimbat doar câțiva sponsori / Incredibil, un model revoluționar / Pe bune? Arată la fel ca anul trecut", sunt câteva dintre mesajele afișate pe internet.

VIDEO Lansarea monopostului RB19 

La evenimentul de la New York au participat și piloții Max Verstappen și Sergio Perez. De asemenea, pe scenă a urcat și noul pilot de rezervă, Daniel Ricciardo, dar și directorul echipei, Christian Horner.

Horner a vorbit în fața publicului despre noul monopost: "RB19 va corecta toate erorile pe care le-ați văzut la RB18. În câteva săptămâni o să vedem mașina pe circuit, în Bahrain, și o să vedem ce ne oferă. O să fim la cel mai înalt nivel în acest start de sezon", a transmis Horner.

Max Verstappen s-a declarat încântat de RB19: "Designul mașinii a fost asemănător în ultimii ani, dar acum chiar pot spune că arată mișto. Am avut succes în ultimii ani, nu cred că asta se va schimba acum", a spus campionul mondial.

Testele din presezon vor avea loc în perioada 23-25 februarie, în Bahrain. Prima cursă din 2023 este programată pentru 5 martie și se va desfășura tot în Bahrain.

Williams este următoarea echipă din F1 care își va prezenta monopostul pentru sezonul 2023. Pe 14 februarie vom vedea cum arată mașina Ferrari, iar Mercedes AMG a programat evenimentul pe 15 februarie. Scuderia AlphaTauri este ultima echipă din "Marele Circ" care își va prezenta public mașina pentru sezonul 2023, pe 16 februarie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!