Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box

Conor McGregor Box Danație Conor McGregor Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 14:29
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 14:29

Irlandezul Conor McGregor, vedeta artelor marţiale mixte, a făcut o donaţie de un milion de euro (890.000 de lire sterline) către Crumlin Boxing Club, sala în care s-a antrenat la începuturile carierei sale.

Potrivit proprietarilor, irlandezul îşi doreşte să facă din complexul care are sediul la Dublin „cel mai bun club de box de pe planetă”

„Cadoul făcut de McGregor clubului va ajuta în primul rând la adăugarea a două etaje complexului, dar banii vor fi folosiţi şi pentru amenajarea unor facilităţi care ne vor ajuta să concurăm cu cele mai bune săli de sport din lume”, au scris proprietarii pe reţelele de socializare.

Conor McGregor, donație importantă

„Conor McGregor a plătit pentru renovarea clubului de box Crumlin, făcându-l cel mai bun club de box de pe planetă şi, de asemenea, cu cei mai buni trei antrenori, Philip, Bra şi Stephen”, au adăugat directorii într-un videoclip TikTok.

Înainte de a începe o carieră în artele marţiale mixte, Conor McGregor a practicat boxul la Crumlin Boxing Club. Şi chiar dacă a devenit un star în UFC, McGregor a păstrat legături strânse cu proprietarii clubului, revenind cu regularitate în vizită.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!