Marcel Vela, ingrijorat de cazul "Colo"! "Copiii nu pot intelege. Are o latura extrem de intunecata!" Care este sfatul ministrului pentru parinti

colo ingrijorare internet marcel vela viol Stiri Marcel Vela, ingrijorat de cazul "Colo"! "Copiii nu pot intelege. Are o latura extrem de intunecata!" Care este sfatul ministrului pentru parinti
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 23:34
Data actualizarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 23:37

Ministrul Afacerilor Interne s-a declarat ingrijorat in legatura cu subiectul "Colo". 

Marcel Vela a spus ca parintii trebuie sa urmareasca indeaproape activitatea online a copiilor si sa raporteze orice lucru care li se pare iesit din comun.

"Dragi parinti, sunt convins ca a ajuns si in atentia dumneavoastra cazul unui cunoscut vlogger care a fost retinut de Politie pentru 24 de ore, sens in care magistratul de caz a dispus continuarea cercetarilor, masura controlului judiciar pentru urmatoarele 60 de zile si interdictia de a posta in spatiul online.

Politia Capitalei s-a sesizat si a deschis o ancheta in acest caz, dupa ce vloggerul respectiv a instigat la violarea minorelor.

Spun aceste lucruri pentru ca doresc sa trag un mare semnal de alarma parintilor care nu supravegheaza atent activitatea din online a copiilor. Vremurile sunt intr-o continua schimbare. Generatiile se schimba si au cu totul alte pasiuni, alte abilitati. Noi toti trebuie sa intelegem acest lucru si sa tinem pasul cu cei tineri.

Ce inseamna sa tinem pasul? Inseamna sa ne adaptam la tot ce este nou. Desi ne este greu, doar asa putem fi aproape de ei si putem sa veghem la actiunile pe care le intreprind.

Nu pot sa nu imi exprim ingrijorarea, mai ales in fata numarului mare de urmaritori pe care ii avea acest tanar, peste 850.000, dintre care, foarte multi copii", a scris ministrul intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Reamintim ca dupa ce si-a petrecut o noapte in arestul politiei, Alexandru "Colo" Balan a fost plasat sub control judiciar si nu mai are voie sa posteze nimic in mediul online.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!