VIDEO Leo Strizu, pus în dificultate de reporteri: „Credeți că pot să vorbesc în numele lui Gigi Becali!?”

Leo Strizu FCSB Gigi Becali Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 15:27
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 15:37

Leo Strizu, antrenorul din acte al celor de la FCSB, a prefațat disputa pe care „roș-albaștrii” o vor avea cu CFR Cluj, duminică, de la ora 21:00.

Întrebat despre declarațiile patronului Gigi Becali, care a recunoscut că el a făcut schimbările la meciul cu Farul, Leo Strizu s-a rezumat doar la a spune că nu vrea să comenteze spusele patronului.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Leo Strizu: „Băieții au trecut peste!”

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la cluj.

(N.r. – Despre declarația lui Gigi Becali) Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali? Nu cred că pot. Bineînțele că îl cunosc, este patronul echipei, ar fi culmea să nu-l cunosc. Nu pot să comentez ce spune Gigi Becali. Este patronul echipei, el decide”, a spus Leo Strizu la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj.

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 24 din sezonul regulat al Superligii. Cele mai tari faze vor fi LIVE TEXT pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!