Liverpool Cristina Neagu Grand Prix Trent Alexander-Arnold Van Dijk Sporturi

FOTO Superstarurile lui Liverpool, prezente la Grand Prix-ul din Marea Britanie. Pe ei îi susțin "cormoranii"

Trent Alexander-Arnold și Virgil van Dijk sunt prezenți la cursa de la Marele Premiu de la Silverstone și susțin aceeași echipă ca handbalista Cristina Neagu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 18:54
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 18:54

TAA, Virgil van Dijk și Cristina Neagu sunt susținători direcți ai echipei Red Bull Racing. Cei trei sportivi au apărut în diverse postări pe rețelele social media în legătură directă cu echipa engleză.

Superfundașul lui Liverpool, Alexander-Arnold, cotat la 80 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, a postat pe rețelele social media o poză de la boxe și, totodată, a apărut într-o postare a echipei pe care o susține, alături de Max Verstappen înaintea începerii cursei.

Virgil van Dijk și-a exprimat entuziasmul cu privire la Formula 1 de-a lungul anilor, comentând de fiecare dată pe rețelele social media despre eveniment. Acum, olandezul a apărut într-un Story pe Instagram al echipei Red Bull Racing, susținându-i pe englezi chiar de la boxe.

Handbalista Cristina Neagu a adăugat o poză pe pagina sa oficială de Instagram cu Sergio Perez, de trei ori campion mondial în cadrul Formulei 1, în care și-a expus vizita de scurtă durată cu șoferul expert.

Modifică setările cookies