Real si Barca abia prind TOP 5! Astea sunt echipele care platesc cel mai bine in sport! Liga in care se dau cele mai mari salarii

Real si Barca abia prind TOP 5! Astea sunt echipele care platesc cel mai bine in sport! Liga in care se dau cele mai mari salarii

Mutu vine azi la Sport.ro, de la ora 17:00. Ia-l la intrebari!

Cei de la Sports Intelligence au publicat care sunt echipele cu cea mai mare medie de salarii din intreaga lume in sport, top alcatuit in colaborare cu ESPN. Pe primul loc in continuare se afla cei de la Manchester City, care platesc in medie 5.3 milioane de euro pe an, per jucator, sau 102.653 pe saptamana. Daca anul trecut top 3 era alcatuit de echipe din fotbal, acum Real Madrid si Barcelona au cazut pe locurile 4, respectiv 5.

Locul celor doi giganti din Spania a fost luat de New York Yankees si Los Angeles Dodgers, ambele echipe fiind din Major League Baseball.

Cinci echipe din Anglia se afla in primele 20, liderul din clasament in acest moment, Liverpool, fiind chiar pe locul 20 cu 3,4 milioane de lire medie pe an. Man United este pe 8, Chelsea pe locul 10 si Arsenal pe locul 11.

NBA este liga in care se platesc cel mai mari salarii, cu 441 de jucatori la 30 de echipe in sezonul 2013/2014, media salariala fiind de 2.98 milioane de lire pe an. Premier League este pe primul loc in fotbal, cu o medie de 2.27 milioane de lire pe an.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies