Poate sa incerce de 1 milion de ori lovitura si NU ii mai iese asa! Faza incredibila la snooker: ce decizie a luat arbitrul

Poate sa incerce de 1 milion de ori lovitura si NU ii mai iese asa! Faza incredibila la snooker: ce decizie a luat arbitrul

O faza care are loc o data la cativa ani in snooker i-a lasat confuzi pe jucatori.

Turneul World Grand Prix care se desfasoara in aceste zile in Cheltenham, Anglia, a oferit o faza cu adevarat incredibila in duelul din primul tur dintre Kyren Wilson (favorit numarul 7) si Matt Stevens (favorit numarul 26). In al 4-lea frame al meciului, la scorul de 3-1 pentru Stevens, Wilson a avut ocazia sa porneasca un break, avand pozitie la o bila rosie.

Wilson a avut insa un ghinion cu adevarat incredibil! Bila lovita a atins marginea buzunarului si a sarit de pe masa! Dupa cateva clipe de confuzie, arbitrul a decis. Conform regulamentului, Wilson a fost taxat cu un fault de 4 puncte! Totusi, Wilson a revenit si a castigat frame-ul si apoi a egalat la 3, ducand jocul in decisiv.

Castigatorul il va intalni pe Stuart Bingham in optimile competitiei.

 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 20 octombrie. 3.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. 768 de persoane, la ATI
BRAT

Modifică setările cookies