Oscar Pistorius, eliberat din inchisoare la mai putin de un an de la incarcerare. Atletul care si-a ucis logodnica, in arest la domiciliu

Oscar Pistorius, eliberat din inchisoare la mai putin de un an de la incarcerare. Atletul care si-a ucis logodnica, in arest la domiciliu

Oscari Pistorius, atletul paralimpic care si-a ucis logodnica cu mai multe focuri de arma, va fi eliberat la mai putin de un an de la decizia de incarcerare.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca si-a ucis logodnica, pe Reeva Steenkamp, in noaptea de Sf. Valentin din 2013, va fi eliberat conditionat pe 20 octombrie, au anuntat joi autoritatile sud-africane.

Comisia de eliberari conditionate, care s-a reunit joi, "a aprobat eliberarea conditionata a lui Oscar Pistorius incepand din 20 octombrie", potrivit unui comunicat publicat de serviciile penitenciarelor. 

Oscar Pistorius nu va scapa insa in totalitate de justitie, deoarece parchetul a facut apel impotriva condamnarii sale pentru "ucidere involuntara" si cere ca faptele sa fie incadrate la "crima". 

Acest nou proces va avea loc incepand din 3 noiembrie, la Curtea Suprema de Apel, care poate sa modifice verdictul initial si sa-l condamne pe Pistorius la o pedeapsa mai grea sau sa decida retrimiterea procesului la prima instanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies