Nu se mai vede nimic! Transformare soc a campionului Mister Olympia, Phil Heath, in doar doua luni. Cum arata acum

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2015, 18:06

	Nu se mai vede nimic! Transformare soc a campionului Mister Olympia, Phil Heath, in doar doua luni. Cum arata acum

Phil Heath a castigat titlul Mister Olympia pentru a cincea oara la rand in 2015. "The Gift", asa cum este poreclit, si-a spulberat concurenta in urma cu doua luni, insa acum este foarte, foarte departe de forma din septembrie

Phil Heath i-a devansat in 2015 pe Dexter Jackson, fostul campion Mr. Olympia din 2008, Shawn Rhoden si pe germanul Dennis Wolf, castigand pentru a cincea oara titlul pe care l-au mai ridicat deasupra capului Arnold Schwarzenegger ori Ronnie Coleman.

In varsta de 35 de ani, Heath a castigat, odata cu statueta Olympia, si aproape o jumatate de milion de dolari, pe langa numeroasele contracte de sponsorizare pe care le avea deja.

Acum, la doua luni distanta de la acel moment, Heath arata insa cu totul schimbat. Daca in septembrie, pe scena de la Las Vegas, acesta se prezenta cu un fizic striat si definit, acum Heath are circa 15 kilograme in plus. 

Phil Heath a fost invitat la un eveniment organizat la Moscova, in Rusia, si a urcat pe scena ca "guest poser". Acesta i-a dezamagit insa pe multi cu aspectul sau. Cu patratelele mai putin vizibile si coapsele acoperite, Heath va avea din nou de lucru incepand din 2016, cand spera sa cucereasca din nou Mister Olympia.

Cum arata Phil Heath in septembrie

Cum arata acum

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies