hochei pe gheata Campionatul National Erste Liga HSC Csikszereda Sporturi

Miercurea Ciuc, lider la sfârșitul anului și în România, și în Ungaria!

Clubul din județul Harghita participă atât în competiția internă, cât și în campionatul care reunește echipe românești și maghiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 10:36
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 10:39

Echipa de hochei pe gheață din Miercurea Ciuc a încheiat anul 2021 pe primul loc atât în campionatul României (Campionatul Național), cât și în competiția internațională comună organizată de cluburile românești și maghiare, Erste Liga.

Agerpres precizează că HSC Csikszereda a devenit lider în Campionatul Național și în Erste Liga după victoria de aseară, 7-2 în derby-ul cu ACSH Gheorgheni (Gyergyoi HK, în varianta maghiară).

Miercurea Ciuc în Campionatul Național, Csikszereda în Erste Liga

Hockey Sport Club Miercurea Ciuc, așa cum este cunoscută în România, este urmată în clasament de ACSH Gheorgheni și Corona Brașov, în timp ce Hoki Sport Klub Csikszereda, numele sub care concurează în Ungaria, este peste cele două grupări din Budapesta, Ferencvaros și Ujpest.

Erste Liga a fost înființată în 2008 și în acest sezon cuprinde șapte cluburi din Ungaria și trei din România. Meciurile dintre echipele din aceeași țară contează și pentru competiția internă.

Foto: Csikszeredai Sportklub

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!