david popovici david popovici la europenele de juniori Europenele de juniori Sporturi

VIDEO Mesajul lui David Popovici înainte de startul Europeanului de juniori de la Otopeni

Dublul campion mondial de la Budapesta e starul competiției care se desfășoară începând de marți în modernul bazin din Otopeni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 11:59
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 12:03

Campionatul European de înot pentru juniori, care va avea loc în incinta Complexului Olimpic de Natație din Otopeni, în perioada 5-10 iulie 2022, va fi transmis de TVR 1. 

Postul național de televiziune va transmite LIVE semifinalele, finalele și festivitățile de premiere, în toate cele șase zile de concurs, începând cu ora 17:00.

Totodată, toate cursele din serii, care vor începe în fiecare zi la ora 10:00 dimineața, vor putea fi urmărite LIVE pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul Federației Române de Natație și Pentatlon Mondern: www.frnpm.ro.

Mesajul lui David Popovici

După ce a câştigat două medalii de aur la Mondiale, David Popovici înoată acasă, pentru ultima oară la juniori. Competiţia celor mai buni tineri înotători din Europa este aşteptată în toate ţările de pe continent. Vârstele de participare sunt între 14 şi 17 ani, iar ţara noastră este reprezentată de 12 fete şi 14 băieţi.

Campionatele Europene org​anizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern beneficiază  de condiţii excelente de desfăşurare în ţara noastră - baza sportivă de la Otopeni este construită la cele mai înalte standarde şi deţine un bazin olimpic de înot, unul de sărituri în apă şi încă trei bazine pentru recuperare şi încălzire.

"Vreau să umplem această tribună ca să fim cât mai mulți pentru a mă susține pe mine și pe colegii mei. Sincer, abia aștept! Hai, România!", a spus David Popovici, pentru siteul oficial al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Modifică setările cookies