FOTO Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Malina Calugareanu Jocurile Olimpice paris scrima Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 21:30
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 21:34

Scrimera Mălina Călugăreanu s-a calificat sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a impus în proba feminină de floretă, la Differdange.

În Luxemburg, Mălina Călugăreanu s-a calificat sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a învins-o în finala probei feminine de floretă pe Carolina Stutchbury (Marea Britanie), cu scorul de 10-9.

În finala masculină de sabie, Iulian Teodosiu a cedat cu 11-15 în faţa turcului Enver Yildirim, cucerind medalia de argint, dar ratând calificarea la Jocurile Olimpice.

"Calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024. Team Romania - 81 sportivi calificați. Floretista Mălina Călugăreanu a câștigat turneul de calificare de la Luxemburg. Ea a învins-o pe britanica Stutchbury. Scorul a fost  9-9  în timp regulamentar. Prioritatea a fost a britanicei dar Mălina a punctat în minutul de prelungire, 10-9  și s-a calificat la Paris 2024. Este prima scrimeră care se califică la Jocuri. Iulian Teodosiu a pierdut azi asaltul decisiv cu Yildirim. Felicitări, Mălina! #TeamRomania #COSR #Paris2024 #oțipentru1", au scris cei de la COSR. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!