GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, prima reacție după înfrângerea dură suferită în fața lui Swiatek: ”M-a trădat!”

Sorana Cirstea Iga Swiatek Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 21:23
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 21:23

Iga Swiatek (1 WTA) a învins-o fără drept de apel pe Sorana Cîrstea (30 WTA) în turul trei la Madrid Open, scor 1-6, 1-6, într-o partidă care a durat o oră și 18 minute.

Sorana Cîrstea: ”Am servit foarte prost și nu am avut voie!”

Sorana Cîrstea a oferit o primă reacție după ce a fost învinsă de Iga Swiatek în runda a treia a turneului de la Madrid. 

Jucătoarea noastră a explicat ce nu a funcționat în partida disputată împotriva liderului mondial.

În opinia Soranei, scorul arată mult mai rău decât felul în care s-au desfășurat ostilitățile la Madrid și consideră că ”serviciul a trădat-o”. Totodată, Cîrstea a remarcat și suprafața care a lăsat de dorit. 

Un scor prea dur pentru ce s-a jucat. Am avut destul de multe oportunităţi şi a fost destul de echilibrat meciul. Cu Iga Swiatek trebuie să reuşeşti să fructifici fiecare şansă. Au fost câteva momente în care simţit că sunt peste ea.

Au fost multe game-uri la egalitate şi nu am reuşit să îl finalizez. Este numărul 1 pentru un motiv, dar simt că scorul este destul de dur pentru ce s-a jucat. Returul doi a făcut diferenţa şi serviciul.

Am servit foarte prost şi nu am avut voie. Simţeam că sunt peste ea, dar azi serviciul m-a trădat. Era mult mai agresivă pe serviciul doi. Diferenţa de asta a fost făcută: serviciul doi şi de returul pe serviciul ei doi, trebuia să fiu mai agresivă.

Terenul a fost foarte greu. Cred că au lăsat fără acoperiş, mi s-a părut foarte ud şi era mult mai greu să închei punctul. E acelaşi teren pentru ambele, dar condiţiile au fost grele.

Antrenorul mi-a spus să joc mai mult cu primul serviciu. N-am reuşit să fac asta şi să fiu mai agresivă pe serviciul ei. Aceste două chestii nu le-am reuşit, nu m-au ajutat şi aici a făcut diferenţa”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit Fanatik.

Sorana Cîrstea: ”Urmează turneul de la Roma, apoi voi merge la Strasbourg!”

Cîrstea a dezvăluit și ce urmează pentru ea după eșecul suferit la Madrid Open.

Urmează turneul de la Roma, apoi voi merge la Strasbourg şi Roland Garros. Mă întorc înapoi la antrenamente. Trebuie să lucrăm pe ce n-a funcţionat, vor fi multe servicii şi retururi în următoarele zile.

Jucam bine, simţeam că pot face un rezultat aici, dar Iga este numărul 1 cu un motiv, ea a jucat foarte bine”, a adăugat sportiva.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!