GALERIE FOTO Goana după aur. Fetele din naționala de tenis de masă încep cursa pentru păstrarea titlului european 

Tenis De Masa campionatul european de tenis de masa Cluj-Napoca Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 19:02

Federația  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Champion

Cea mai importantă competiție europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

Cu o zi înaintea startului 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union (ETTU) au organizat o conferință de presă la care au luat parte componenții celor două echipe ale României participante la acestă competiție.

  • Bernadette Szocs

Componența echipelor tricolore

FEMININ: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu, Andreea Dragoman. 

Antrenor: Viorel Filimon.

Secund: Elena Sebe.

MASCULIN: Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Rareș Șipoș, Darius Movileanu, Eduard Ionescu.

Antrenor: Andrei Filimon.

Secund: Ionuț Seni.

Jucătorii și antrenorii celor două echipe sunt optimiști în ceea ce privește atingerea obiectivelor și așteaptă cât mai mulți spectatori în superba BT Arena pentru a-i încuraja pe tot parcursul 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships.

Viorel Filimon: "Sperăm într-o comportare bună pe parcursul acestui campionat, să ne îndeplinim obiectivul și dorința iubitorilor de tenis de masă pentru a obține al treilea titlu consecutiv feminin pe echipe. Dacă fetele noastre se concentrează, uită de tot ce s-a întâmplat și ce se întâmplă pe parcursul acestei competiții, atunci vom câștiga. Aceste declarații ale fetelor, prin care au transmis siguranță, se datorează faptului că au știut să strângă rândurile, să dea totul și să câștige”.

Bernadette Szocs: "Mulțumim pentru organizarea perfectă și pentru faptul că, în sfârșit, se desfășoară Campionatul European în țara natală. Suntem pregătite, vrem să câștigăm a treia oară la rând titlul european. Sperăm să vină mulți susținători, să fie alături de noi”.

Andrei Filimon: “După un cantonament, începe acest Campionat European, avem o grupă bună, de care putem trece. Realist, încercăm să jucăm semifinala. Pentru noi este un avantaj că jucăm acasă, mereu am jucat bine acasă, la Buzău, la Constanța, la București. La Cluj jucăm pentru prima dată la seniori. Băieții au jucat mai bine acasă decât în deplasare, de aceea ne putem gândi la ce ne dorim. Spectatorii să vadă tenisul de masă, să vadă că e un sport foarte frumos și atractiv”.

Ovidiu Ionescu: “Iată că acest lucru ni se întâmplă, sunt mândru, fericit să particip la acest Campionat European organizat la superlativ, de la cazare, la sala de joc. Doar la Jocurile Olimpice am reușit să văd aceste condiții. Cu ajutorul spectatorilor și telespectatorilor, putem avea o formă bună. Cred în șansa noastră, ne-o vom juca până la capăt și sper să sărbătorim cu toții la sfârșit".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!