VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriță l-a zdrobit pe Andi Constantin în cușca de MMA și îl așteaptă pe Tamaș să i se alăture după retragere

Fostul fotbalist dinamovist l-a pus la podea pe Andi Constantin în primul său meci în cușcă, în cadrul galei RXF Superstar Edition.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:11
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:16

Promoția RXF a revenit în forță cu o nouă gală în care vedetele din show biz-ul românesc și-au împărțit pumni. Evenimentul „Superstar Edition” i-a avut ca protagoniști în co-main event pe Giani Kiriță (45 de ani) și pe Andi Constantin (31 de ani).

Tamaș, așteptat în ring după retragere

„Meciul l-am dominat de la un capăt la celălalt. Mă bucur că în a doua repriză a venit la bătaie. Și atunci când vii la bătaie cu un câine turbat...

Este foarte greu acest sport, nu este pentru oricine.

Eu sunt la nivel de amatori și o să rămân aici. Noi suntem sportivi și știm unde ne este locul. Acum aștept provocări”, a spus Giani Kiriță, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Întrebat dacă în afară de Tamaș mai vede alt fotbalist capabil să lupte în ring, Kiriță a răspuns: „Eu cred că sunt mulți. Dacă proiectul ăsta o să aibă succes și o să-l mai facă, atunci sigur se vor găsi destui să intre și să se bată acolo”.

Kiriță s-a antrenat alături de Pitbull Atodiresei.

„Ce poate să fie mai bine decât un pitbull să antreneze un câine de rasă? Și atunci învăț, stau cu oamenii ăia în sală, mă apreciază, eu muncesc”, spunea Giani Kiriță pentru PRO ARENA, înainte de meciul cu Andi Constantin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!