VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriță se teme că Dinamo nu se va putea salva de la retrogradare. De ce crede că dinamoviștii nu vor trece de baraj

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 18:56
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:27

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1 și va trebui să treacă prin furcile caudine ale barajului pentru a rămâne în prima ligă din România.

Fostul dinamovist Giani Kiriță nu mai crede în forța lui Dinamo și se teme că fotbaliști „câinilor” nu vor putea face față presiunii în meciurile de baraj și vor pica în liga secundă.

Kiriță crede că lui Dinamo îi va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare

„Dacă ajungem acolo presinea va fi mare și acei jucători nu știu dacă pot să ducă această presiune pe care o au în spate, mie de asta îmi e frică.

  • Giani Kiriță

Dacă până acum ei nu au reușit să scoată Dinamo la suprafață, să ajungi la baraj mie îmi e frică că acei jucători nu pot să ducă presiunea la capăt.

Orice echipă care ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo.

De vreo nouă ani de zile Dinamo se zbate în subsolul clasamentului, Dinamo nu a mai reușit să se ridice și atunci tot timpul vorbim la modul negativ de Dinamo. Nu e nimic pozitiv și îmi e foarte greu să tot vorbesc”, a spus Giani Kiriță, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dinamo întâlnește în etapa a șasea din playoff pe Gaz Metan Mediaș, ultima clasată a Ligii 1, vineri de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!