Finala campionatului britanic din 2014 se joaca la Bucuresti: Ronnie O’Sullivan vs Judd Trump. Cine a castigat atunci

Finala campionatului britanic din 2014 se joaca la Bucuresti: Ronnie O’Sullivan vs Judd Trump. Cine a castigat atunci

European Masters: O’Sullivan si Trump se vor lupta pentru trofeul de la Bucuresti.

Ronnie O’Sullivan si Judd Trump vor disputa, duminica, finala European Masters, primul turneu de puncte organizat in Bucuresti de World Snooker. Prima sesiune este programata de la ora 13:00, iar a doua, de la ora 19:00. Spectatorii sunt asteptati la Circul Globus de la ora 12:45, atunci cand organizatorii au pregatit un moment special.

"Racheta" a zburat in finala European Masters, vineri, in fata unei sali ticsite de fani ai sportului cu tacul. Ronnie O'Sullivan l-a invins fara drept de apel pe Neil Robertson, scor 6-0, intr-un meci fara istoric, incheiat dupa o ora si jumatate. Cvintuplul campion mondial a deschis meciul cu break de 118 puncte si a plecat la vestiare, cu 4-0 pe tabela, dupa o vizita la masa de 92 de puncte, intrerupta de o ratare la ultima bila rosie. Australianul a avut cea mai importanta oportunitate de a castiga jocul de onoare la revenirea de la cabine, insa a fost lipsit de sansa la spargerea pachetului, de la bila albastra, comitand fault. O’Sullivan a fost aproape de un nou break de peste o suta de puncte in final de meci, dar s-a oprit la borna 96.

Judd Trump a castigat cu 6-2, semifinala cu Mark Selby, programata la pranz. "Asul din pachet" a taxat evolutia ezitanta a campionului mondial, ale carui vizite la masa s-au intrerupt abrupt, dupa 20 - 30 de puncte. Trump a deschis fabulos meciul, cu break de 135, insa desi a trecut in toate cele sase jocuri castigate de 55 de puncte, nu a mai reusit un al doilea "century”.

Meciul de duminica este o rejucare a finalei Campionatului Regatului Unit, din 2014, castigata de O’Sullivan, in joc decisiv, cu 10-9.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies