Sporturi

"E ca un ZEU!" Cadou incredibil pentru McGregor in ziua in care implineste 30 de ani! Sculputura de peste 55.000 de euro care a fost creata in 5 luni

Campionul din UFC va primi acest cadou de la artistul Aspencrow.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 17:22
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 17:24

Daca in fotbal sculpturile nu au avut cel mai bun rezultat, cazul Cristiano Ronaldo fiind cel mai cunoscut, Conor McGregor se poate mandri cu o sculptura hiperrealista a artistului Aspencrow. Aceasta a costat 55.000 de euro si va ajunge la luptator sambata, cand implineste 30 de ani.

Sculptura il infatiseaza pe McGregor precum un zeu care iese dintr-o bucata mare de marmura, scrie Daily Mail. Sculptura va fi prezentata la galeria JD Malat pe 14 iulie. Piesa ce are dimensiuni reale a fost oferita luptatorului din UFC de ziua lui.

  • E ca un ZEU! Cadou incredibil pentru McGregor in ziua in care implineste 30 de ani! Sculputura de peste 55.000 de euro care a fost creata in 5 luni

Artistul din Birmingham a avut nevoie de 5 luni pentru a o termina, folosind doar fotografii. "Este o onoare ca a acceptat Conor acest cadou din partea mea. El este un fenomen al vremurilor noastre, nu doar un atlet inteligent, ci si un vizionar" a declarat Edgar Askelovic, cunoscut sub numele de Aspencrow.

Modifică setările cookies