FIFA 20 Cristiano Ronaldo eFootball PES 2020 Sporturi

Lovitura grea pentru fanii FIFA 20! Juventus Torino NU va exista in noul joc! Cum se va numi echipa

Marele rival al seriei FIFA a dat lovitura!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2019, 14:24
Data actualizarii: Marti 16 Iulie 2019, 16:32

Update 16:00 Lovitura de teatru! In urma acordului dintre Juventus si Konami, EA Sports nu va putea folosi numele campioanei Italiei in FIFA 20! Astfel, Juventus se va numi "Piemonte Calcio" in viitorul joc! Totusi, jucatorii echipei vor fi cei din realitate, precum Cristiano Ronaldo si Dybala!

 

 

 


Konami a anuntat astazi ca a ajuns la un acord cu Juventus, campioana Italiei urmand sa devina partener oficial pentru urmatorul joc din serie, eFootball PES 2020! Astfel, vedetele echipei precum Cristiano Ronaldo, Miralem Pjanic sau Paulo Dybala au fost scanate pentru urmatorul joc!

Fanii celor de la Juventus vor putea juca pe stadionul echipei, Allianz Stadium, doar eFootball PES 2020, arena nefiind disponibila in FIFA 20. De asemenea, sansele ca pe coperta FIFA 20 sa fie Cristiano Ronaldo sunt minime. Parteneriatul dintre Juventus si Konami se intinde pe o perioada de 3 ani.

Odata cu acest parteneriat, Juventus devine una dintre echipele disponibile in demo-ul jocului eFootball PES 2020, alaturi de alte cluburi partenere precum Arsenal, Manchester United si Barcelona. Demo-ul va fi lansat pe 30 iulie si va fi disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 si PC. Jocul intreg va fi lansat pe 10 septembrie.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies