Luke Rockhold top model UFC Sporturi

FOTO ȘI VIDEO De la chip distrus de lovituri la podiumul de modă. Fostul campion UFC a devenit top model 

UFC a propus mereu protagoniști cu povești de viață aparte. Sport.ro vă prezintă cazul unui luptător care prin ambiție și devotament a vrut să-i dea "replica" lui Dana White, președintele UFC.

Alexandru Ganci
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 16:50
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 17:19

Dacă fantezia băiatului rău ar avea un nume acesta ar trebui să fie Luke Rockhold. Fost campion mondial UFC și Strikeforce, partener de antrenament al celor mai buni luptători din istorie, Nurmagomedov, Velasquez si Cormier, Luke este și a fost mereu favoritul sexului frumos. 

Luke Rockhold: "Am văzut reclamele la parfumuri din aeroport"

Când Dana White i-a uitat numele într-o conferință  de presă si i-a spus “băiatul chipeș” fanii au descoperit ca au o nouă țintă a glumelor răutăcioase, iar acest lucru s-a amplificat atunci când Luke s-a afișat public cu Demi Lovato, iubita sa. 

Relația a fost toxică pentru cariera lui în Octagon și, după câteva meciuri slabe, Dana White i-a spus că ar fi cazul să încerce să devină model. 

“Eram distrus, contractul nu se mai semna, dar am văzut reclamele la parfumuri din aeroport, așa că am zis că dacă aș avea și eu câteva bannere cu chipul meu, poate aș putea să-i spun lui Dana că sunt cel mai bun în lume și la promovare. Șase luni mai târziu, la intrarea în Las Vegas era chipul meu pe un banner imens. M-am dus la Dana și i-am cerut bani, foarte mulți bani pentru meciurile care urmau. Ne-am înțeles”. 

Luke devenise un personaj pe care bărbații îl urau deși in secret își doreau să fie ca el, in vreme ce femeile voiau sa fie cu el. 

După un meci de retragere din UFC incredibil de spectaculos, Luke a încercat să lupte intr-un meci de box fără mănuși. A cedat când a pierdut doi dinți si era plin de sânge. 

După o perioadă de tăcere Luke a apărut la Săptămâna Modei din Milano, prezentând pentru una dintre cele mai mari case de modă din lume și a postat pe social media: “Mereu mi-am dorit sa fiu un Peaky Blinder”.  Băiatul rău nu și-a spus încă ultimul cuvânt.

VIDEO Luke Rockhold, din ring pe podiumul de modă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!