CSA Steaua - U Cluj Bernadette Szocs Cupa Romaniei Cupa Romaniei

GALERIE FOTO Bernadette Szocs a dat lovitura de start în CSA Steaua - 'U' Cluj! Prezentare de gală oferită de crainicul stadionului

CSA Steaua - 'U' Cluj, LIVE TEXT - AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 16:40
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 16:39

Cele două cluburi s-au înfruntat în prima etapă a grupelor Cupei României, pe stadionul „Steaua” din Ghencea. Ultima dată când echipele s-au întâlni a fost în Liga 2 în 2022. CSA a pierdut atunci cu 0-2.

Bernadette Szocs a dat lovitura de start în CSA Steaua - 'U' Cluj! Prezentare de gală oferită de crainicul stadionului

Lovitura de start a fost dată de Bernadette Szocs, care a făcut parte din lotul României la Campionatul European de tenis de masă din Suedia, de la Malmo. Reprezentativa a câștigat argintul în proba feminină

„Bernadette Szocs a urcat pe cel mai bun loc din istorie. Locul 11 în clasamentul mondial. Și cel mai bun loc din carieră pentru ea”, a spus crainicul din Ghencea.

”Militarii” au un început dezastruos de sezon în Liga 2, acolo unde ocupă abia poziția a 13-a, cu o singură victorie în primele 7 etape. De cealaltă parte, 'U' Cluj, locul 11 în Superligă, vine după două rezultate pozitive în campionat, 1-0 la UTA Arad și 1-1 cu CS Universitatea Craiova.


Echipele de start

  • CSA Steaua: Pop - Maftei, Vîrtej, Beța, Wallace, Ilie, Mancuso, Sierra, Matei, Chunchukov, Chipirliu
  • 'U' Cluj: Iliev - Peteleu, Mitrea, Masoero, Vătăjelu, Bic, Doukoure, Nistor, Chipciu, Popadiuc, Ilie

România a cucerit argintul la European la tenis de masă

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia și antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff țin echipa României pe podiumul continental, cu medalia de argint câștigată la Campionatul European 2023, Malmo.

În ciuda scorului finalei, România - Germania 0-3, tricolorele au luptat, au oferit noi momente de mândrie și de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. 

"Au jucat foarte bine, şi noi am jucat bine. Norocul de partea lor... Ne dorim de mult timp o medalie la Campionatul Mondial, suntem o echipă unită şi omogenă. A fost o înfrângere foarte dureroasă. Foarte mult ne dorim să mergem la Paris pentru că la tenis de masă nu s-a adus niciodată o medalie olimpică. Îmi doresc şi muncesc pentru această medalie", a declarat Bernie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!