SPECIAL "Am plecat să salvez animalele de care nu se interesează nimeni!" Michel Pereira, campionul animalelor

Michel Pereira UFC Sporturi
Alexandru Ganci
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 07:51
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 08:00

El e campionul UFC, un campion și în viața de zi cu zi. 

  • Galele UFC sunt transmise în fiecare week-end de Pro Arena și VOYO. 

Michel Pereira este un sălbatic. În momentul in care se închide ușa octogonului este dispus sa facă orice pentru a învinge. Publicul il iubește pentru stilul agresiv si pentru încercările unice de a încheia meciurile. 

Dar de câteva săptămâni Michel este dat dispărut. O calamitate uriașă a lovit Rio Grande do Sul, o serie cumplita de inundații care au dus la mii de case distruse in 469 de localități și jumătate de milion de oameni rămași pe drumuri. 

Fanii UFC din Brazilia știau ca Michel a plecat sa ajute și câteva zile nu au mai știut nimic de el. 

Câteva zile mai târziu, pagina sa de Instagram a fost invadată cu imagini ale lui Pereira în bărcile de salvare, iar misiunea sa a fost făcută publică. “Am plecat sa salvez animalele de care nu se interesează nimeni”.  

Dezastrul este uriaș. Zona afectată  este centrul zootehniei braziliene, iar fermele uriașe, care asigură aproximativ 11% din producția braziliană sunt sub ape. Milioane de animale sunt dispărute, iar oficialitățile au început campania de vaccinare împotriva hepatitei A si identificarea celor infectați cu leptospiroză.

Michel Pereira, în mijlocul tragediei

În mijlocul acestei tragedii, Michel Pereira a organizat mai multe grupuri care se ocupă de salvarea animalelor sinistrate. Indiferent ca este vorba despre câini, pisici, animale sălbatice sau domestice, bărcile salvatorilor încercă se le ofere o șansă. 

Imaginile postate de Michel Pereira au generat susținere pentru campanie, tot mai multe persoane si companii au început sa doneze bani și echipament pentru acțiunile începute de luptătorul UFC. 

Mai jos aveți imagini cu acțiunile lui Michel 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!