"Am luat medicamentul pentru ca am probleme de sanatate!" Ce spune Eva Tofalvi dupa ce a fost depistata cu Meldonium

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Aprilie 2016, 10:31

	"Am luat medicamentul pentru ca am probleme de sanatate!" Ce spune Eva Tofalvi dupa ce a fost depistata cu Meldonium

Eva Tofalvi isi incheie cariera sportiva dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium, substanta devenita celebra in toata lumea dupa scandalul in care a fost implicata Maria Sharapova.

Eva Tofalvi spune ca a luat medicamentele care contin substanta interzisa din cauza problemelor de sanatate, nu ca sa isi imbunatateasca performantele sportive.

Cea mai buna reprezentanta a Romaniei la sporturile de iarna isi incheie cariera la 37 de ani.

"Am fost anuntata oficial. Nu e vorba ca nu stiam, dar eu am luat substanta asta inainte de ianuarie, in decembrie. Am 20 de ani de munca in spate si am muncit pentru tara asta si acum se scriu numai prostii. Nu mi se pare normal sa mi se taie capul din prima."

"Eu decisesem oricum sa ma retrag pentru ca am probleme de sanatate, nu mai pot continua asa. Am luat acest medicament pentru inima. Am probleme cu inima si de asta ma retrag", a explicat Eva Tofalvi pentru news.ro.

Eva Tofalvi e cea mai buna sportiva din Romania la sporturile de iarna. Ea a participat de 5 ori la Jocurile Olimpice si a fost campioana mondiala in 2008. Federatia Internationala de Biatlon anunta acum ca sportiva in varsta de 37 de ani a fost depistata pozitiv cu Meldonium la un concus desfasurat la Oslo.

Liviu Dragnea, trimis în judecată pentru trafic de influență în dosarul vizitei în SUA. Care sunt acuzațiile
BRAT
Modifică setările cookies