Alexander Krushelnitsky Meldonium Rusia Superliga

S-a dopat de pofta? :) Rusul Alexander Krushelnitsky, sotul "Angelinei Jolie" de la curling pierde medalia dupa ce a fost depistat cu meldonium

Lumea se intreaba pe Twitter pentru ce ai nevoie de substante interzise ca sa dai cu "mopul" la curling

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2018, 14:10
Data actualizarii: Marti 20 Februarie 2018, 14:25

Echipa de dublu mixt a Rusiei, formata din Alexander Kueshelnitsky si sotia lui, supranumita "Angelina Jolie" din curling, pierde medalia de bronz, dupa ce Kuelshelnitsky a fost depistat cu meldonium, substanta interzisa care creste capacitatea de efort a sportivilor.

Multa lume se intreaba pe Twitter pentru ce ai nevoie de substante interzise intr-un sport in care conteaza mai putin capacitatea de efort.

Meldoniumul este substanta "preferata" a sportivilor rusi, care a dus recent la un scandal mondial, ce a culminat cu excluderea Rusiei de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang. Sportivii rusi au gasit totusi o portita prin care au fentat aceasta interdictie - au participat ca "independenti", cu toate ca s-a afisat cu steagul Rusiei in Coreea de Sud.

Tot pentru aceasta substanta a fost suspendata si Maria Sharapova din tenis.

Anastasia Bryzgalova, 21 de ani, sotia lui Alexander Kueshelnitsky, a atras toate bliturile la PyeongChang cu frumusetea ei. A fost supranumita "Angelina Jolie" din curling.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!