Cel mai bun dinamovist din acest sezon e dorit in Italia si Belgia! Cat vrea Dinamo pentru Palic

Cel mai bun dinamovist din acest sezon e dorit in Italia si Belgia! Cat vrea Dinamo pentru Palic

Inainte sa plece Rotariu sau Steliano Filip, Dinamo poate da lovitura cu un jucator necunoscut la inceputul sezonului!

Croatul de 27 de ani a ajuns in Romania vara trecuta dupa doua experiente obscure la Bangkok United, in Thailanda, si Krka, in prima liga din Slovenia. Palici s-a impus in echipa de start a lui Rednic si a fost unul dintre cei mai constanti oameni ai campionatului. A reusit sa-i impresioneze atat pe suporteri, cat si pe membrii staff-ului, iar la finalul sezonului ar putea sa faca pasul spre un club important. Palic a fost urmarit la derby-ul cu Steaua de cluburi din Belgia si Italia.

Cum scouterii au plecat convinsi ca mijlocasul ofensiv ar putea face fata fara probleme la un nivel mai inalt, Dinamo asteapta acum ofertele. Gazeta Sporturilor scrie ca pretul lui Palici a fost stabilit la 500 000 de euro. Fotbalistul mai are contract inca un an in Romania, insa ar vrea o noua provocare in conditii salariale mai bune decat cele de la Dinamo.

Cel mai important club din cariera lui Palic de pana acum e Dinamo Zagreb, pentru care a jucat 5 meciuri in 2011, inainte sa mai treaca pe la AEK Larnaka, Bangkok United si Krka.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies