Miercuri 13 Aprilie 2016, 21:29

Eva Tofalvi se apara, dupa ce a picat controlul anti-doping: "Nu fac smecherii. Am luat medicamentul in decembrie"

Inca o romanca a fost prinsa dopata. Eva Tofalvi, sportiva cu 5 olimpiade, a cazut testul antidoping. A luat acelasi medicament ca Maria Sharapova si atleta Mirela Lavric. Toate ... ar putea scapa. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Ca si atleta Mirela Lavric, cea mai buna biatlonista a Romaniei, Eva Tofalvi a cazut testul antidoping. La 37 de ani, pentru ea e finalul carierei.

"Eu am luat in decembrie, au trecut doua luni. A fost socant, nu am crezut ca dupa doua luni si ceva sa ies pozitiva. Cine ma stie, stie ca nu sunt genul de om care sa umble cu smecherii", spune Eva Tofalvi. 

Tofalvi, Lavric si Sharapova ar putea sa scape. Agentia mondiala antidoping n-a stabilit in cate luni dispare din organism substanta interzisa. De la 1 ianuarie a fost interzis medicamentul, iar sportivii spun ca ei nu l-au mai luat din decembrie.
Medicamentul cu probleme a fost creat acum 40 de ani pentru soldatii rusi. Sa fie rezistenti si sa scape de stres.VIDEO PROTVPLUS.RO

Atac armat în Strasbourg: cel puțin 4 morţi. Atacatorul ar fi fost încolţit de poliţie. VIDEO