Angelina Jolie, Mr. T si Jocurile Olimpice. "Frumusetea nu aduce medalii"

Angelina Jolie, Mr. T si Jocurile Olimpice. "Frumusetea nu aduce medalii"

O piatra, o pista de gheata si un sport vechi de cinci secole care castiga din ce in ce mai multi fani.

Jocurile Olimpice din acest an au facut-o celebra pe rusoaica Anastasia Bryzgalova. Sportiva de 25 de ani de la curling a fost incurajata de fani din toata lumea. Anastasia e maritata si participa la concursuri impreuna cu sotul ei. Au luat impreuna bronzul olimpic la dublu mixt in Coreea de Sud. 

 

???????? #mixeddoubles #teamrussia #curling

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

Ironic! Rusia nu avea nicio medalie la curling la Jocurile Olimpice. In Coreea de Sud, Rusia e suspendata si nu prea din cauza scandalului de dopaj. Sportivii din tara lui Putin care au fost acceptati fac parte din delegatia "atletilor olimpici din Rusia". Ei nu concureaza cu steagul tarii lor, ci cu steagul olimpic.

Acest lucru nu i-a oprit pe Anastasia Bryzgalova si pe sotul ei sa ia bronzul. Anastasia n-a mai primit niciodata atatea mesaje ca acum. Cele mai multe n-aveau legatura cu medalia obtinuta. "Esti Angelina Jolie din sport", "Arati ca Megan Fox", au fost doar doua dintre mesajele fanilor.

 

 

Rusoaica a ramas cu picioare pe pamant. "Este placut sa primesti complimente, dar medaliile nu se dau pentru frumusete", le-a raspuns Anastasia admiratorilor. 

Perechea rusa a iesit campioana mondiala in 2016.

 

 

Pana si excentricul Mr. T (fostul wrestler care a jucat si in filme ca Rocky 3 si The A-Team) a devenit fanul acestui sport in timpul Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud. N-a spus nimic despre sportiva rusoaica!

 

Cateva date despre curling:

Sportivii dau pe gheata niste pietre facute din granit spre o tinta, numita casa.

Este unul dintre cele mai vechi sporturi de echipa. Scotienii jucau curling in urma cu cinci secole. Primul regulament oficial a aparut acum 180 de ani.

Oficial, a fost la prima editie a Jocurilor Olimpice de iarna, in 1924, apoi a fost inclus ca sport demonstrativ. Din 1998, e din nou sport oficial la Jocurile Olimpice.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT