„E lipsă de respect să vorbim despre asta!” Carlo Ancelotti a răbufnit la conferința de presă 

Carlo Ancelotti Real Madrid supercupa spaniei Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 11:52
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 11:55

Real Madrid a pierdut finala Supercupei Spaniei în fața Barcelonei, scor 1-3. 

Madrilenii nu au avut nicio șansă în duelul cu echipa lui Xavi Hernandez. Singurul gol marcat de campioana en-titre din Spania a venit în ultimul minut al prelungirilor, prin Karim Benzema, după ce inițial Ter Stegen apărase șutul atacantului francez, care a fost printre puținele ale Realului din meci. 

Carlo Ancelotti, nervos după înfrângerea din Supercupă 

Antrenorul Realului a vorbit la finalul meciului despre înfrângerea suferită, punctând că echipa, care nu se află în cel mai bun moment, își va reveni. Întrebat dacă a fost o umilință să fie învins așa, Carlo Ancelotti a răbufnit, spunând că este lipsă de respect. 

„Trebuie să învățăm, e un moment dificil și aia e. Nu mai putem face multe lucruri, se știa înainte de meci că echipa nu e în cel mai bun moment. Trebuie să ne revenim și să pregătim următorul meci. Partida asta ne-a arătat anumite carențe. Am făcut cadouri, a început de la egal, nu era mult ritm și principalul era să evităm cadourile, dar am făcut două. 

Trebuie să ne îmbunătățim condiția fizică și să jucăm ca echipă. Erorile au fost decisive. Nu am reușit să fim preciși. Nu a fost un meci bun pentru nimeni. Mi se pare lipsă de respect să vorbim însă despre o umilință sportivă. Au fost mai buni și punct. 

Nu e un moment critic, e un moment dificil și complicat. Se întâmplă de-a lungul unui sezon. Se știe de la început. Se poate rezolva cu compromisul dintotdeauna și atitudinea pe care am avut-o mereu. Jucătorii trebuie să își dea seama că erorile astea sunt ușor de evitat.

Echipa e îndurerară. Mult pentru că au sete de a câștiga finalele. Avem toate resursele pentru a reveni. Real Madrid se întoarce, asta nu e dubiu”, a declarat Carlo Ancelotti conform Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!