Carlo Ancelotti Eden Hazard Real Madrid Spania

„A fost foarte sincer, nu vorbim mult!” Carlo Ancelotti confirmă 'ruptura' cu jucătorul lui Real Madrid

Real Madrid joacă pe teren propriu cu FC Liverpool în returul optimilor UEFA Champions League, după ce s-a impus cu 5-2 în meciul tur. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 18:55
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 18:56

Carlo Ancelotti a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Liverpool de miercuri seară, iar acolo a vorbit și despre relația pe care o are cu unul dintre jucătorii din lotul său. Eden Hazard, jucătorul transferat în 2019 în schimbul a 115 milioane de euro este considerat ca fiind cea mai mare „țeapă” din istoria clubului. 

Mai mult accidentat de la transferul său, belgianul nu a reușit niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor, având doar șapte goluri marcate în 73 de meciuri jucate. 

Carlo Ancelotti confirmă că nu vorbește cu Eden Hazard

Recent, jucătorul care a spus că și-ar fi dorit să primească mai multe minute de joc, a dezvăluit că nu discută foarte mult cu Carlo Ancelotti, iar acest lucru a fost confirmat și de tehnicianul italian la conferința de presă. 

„Relația nu este rece. A fost extrem de sincer, nu vorbim mult și acesta este adevărul. De multe ori e o chestiune de caracter, ți-e mai ușor să vorbești cu o persoană decât cu alta. Nu asta este cel mai important lucru, pentru mine este că și dacă nu vorbim mult și nu joacă, mă respectă. 

Asta este ceva ce eu prețuiesc mult și eu îl respect în același mod. Dacă nu joacă prea mult este din cauză că există multă competiție. Pe postul său e un jucător care ajută mult echipa și acela e Vinicius”, a spus Ancelotti citat de Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!