Spania

Xavi s-a dezlănțuit în vestiar la pauza meciului cu Bayern: „Unii nu înțelegeți ce înseamnă să jucați aici!” 

Barcelona a fost eliminată din Champions League după înfrângerea cu Bayern Munchen, 0-3. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 16:38
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 16:39

Catalanii vor juca după mai bine de 20 de ani în Europa League, după ce au încheiat pe locul 3 faza grupelor Champions League. Barcelona a pierdut meciul de la Munchen cu Bayern, iar victoria Benficăi cu Dinamo Kiev a trimis-o în Europa League, acolo unde își va afla adversarii luni. 

Barcelona era condusă la pauză cu 2-0, după ce Muller a deschis scorul în minutul 34, iar Sane a dublat avantajul în minutul 43. Singura ocazie clară a catalanilor din prima repriză a fost un șut al lui Jordi Alba, care a ieșit accidentat în minutul 31. Nemulțumit de cum a arătat echipa sa, Xavi s-a dezlănțuit la pauză în vestiar. 

Xavi, criză de nervi în vestiar

Dezamăgit de jocul echipei sale, Xavi nu s-a putut abține și a arătat asta și la conferința de presă de la finalul partidei, dar și în vestiar. La pauză, Xavi a fost nevoit să ridice tonul pentru a-și arăta supărarea și a-și certa jucătorii, anunță cotidianul SPORT

Mai mult, antrenorul i-a repezit pe jucătorii săi, reproșându-le unora dintre ei: „Unii dintre voi nu înțelegeți ce înseamnă să jucați la Barca!” 

Discursul său dur nu a avut însă efect, jocul Barcelonei nu s-a îmbunătățit în a doua repriză, iar nemții au reușit să mai înscrie o dată prin Musiala. Odată încheiat meciul, Xavi nu a mai fost la fel de radical, găsindu-și cu greu cuvintele pentru a se adresa jucătorilor, care nu au reușit să scoată niciun cuvânt în fața eliminării dureroase. 

Modifică setările cookies