Spania

”Tunul” pregătit de Barcelona! Xavi și-a dat ”OK-ul” pentru un atacant de 120 de milioane de euro

Barcelona se gândește deja la campania de transferuri din vară. Xavi a pus ochii pe un atacant evaluat la 120 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 09:22

Este vorba despre Joao Felix (22 de ani), portughezul nelipsit din echipa lui Diego Simeone la Atletico Madrid. Felix este cel mai scump jucător din istoria clubului de pe Wanda Metropolitano.

În vara anului 2019, Atletico plătea nu mai puțin de 127 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Joao Felix de la Benfica. Acum, potrivit presei iberice, lusitanul și-ar dori o schimbare și ar căuta să plece de la actuala campioană a Spaniei.

Barcelona a pus ochii pe Joao Felix, cel mai scump transfer din istoria lui Atletico

Catalanii se arată interesați de Felix, pentru care Xavi și-a dat ”OK-ul”, doar că este bine cunoscut faptul că aceștia nu își pot permite să plătească suma cerută de Atletico Madrid pentru a-l transfera, astfel că încearcă să-l includă în tranzacție pe Antoine Griezmann.

Francezul este doar împrumutat la Atletico Madrid, până la finalul acestui sezon, iar Barcelona era gata să-l cedeze definitiv în schimbul lui Felix, dar oferta a fost refuzată, notează Barcauniversal.com.

Cel mai probabil, Barcelona va căuta o nouă variantă pentru a-l aduce pe Felix pe Camp Nou, iar ”cheia” ar putea fi chiar Griezmann. Sunt șanse ca Atletico să accepte oferta dacă în tranzacție ar fi inclusă și o sumă de transfer.

88 de meciuri a strâns Joao Felix pentru Atletico Madrid. A reușit să marcheze de 20 de ori și a oferit alte 12 assist-uri, în toate competițiile.

  • Transfermarkt îl evaluează pe lusitan la 70 de milioane de euro.
Modifică setările cookies